فقط اوست که می ماند |
شیوه استریل كردن غذاهای کنسروی طوری طراحی شده است كه تمامی باكتریهای موجود در روند تولید از بین برود اما باكتری میتواند روی وسایل آشپزخانه از جمله در بازكن رشد كند. هنگامی كه با دستهای نشسته به كناره قوطی دست میزنید، قوطی را با باكتری آلوده میكنید كه خیلی سریع تكثیر میشود و غذا را آلوده میكند. قوطی یا شیشه غذاهای كنسروی خانگی كه درست استریل نشده باشد، پس از كنسرو كردن میتواند حامل باكتری شود. به محض باز كردن قوطی كنسرو و قرار دادن آن در معرض هوا، باكتریها با سرعت تكثیر میشوند. اغلب باكتریها برای تكثیر شدن به هوا نیاز دارند البته باكتریهایی كه بوتولیسم و. . . ایجاد میكنند در محیط بدون اكسیژن تكثیر میشوند. راهحل: به دستورات درج شده روی كنسرو بهطور جدی توجه كنید. در صورت كپك زدن غذا یا داشتن ظاهر و بوی نامطبوع، غذا را دور بریزید. قبل از باز كردن قوطی، دستها و در بازكن را با آب گرم و مایع بشویید. با قاشقی كه قبلا استفاده شده، مواد داخل قوطی را خالی نكنید. هرگز مستقیما از قوطی غذا نخورید مگر اینكه قصد داشته باشید تمام آن را بخورید. باقیمانده كنسرو باز شده را در یك ظرف دردار قرار دهید و در یخچال نگه دارید. نظرات شما عزیزان: [ یک شنبه 14 دی 1393
] [ 7:35 ] [ hr ]
[ |
|
[ طراحی : پرشین اسکین ] [ Weblog Themes By : Persian skin ] |